from BALI...

korang...meh aku nak tunjuk sket.... ole2 dari BALI.... aku tak pernah sampai BALI lagik......hehehe... nanti lah 1 day aku nak gi..heheheh....ada sesapa nak sponsor tak....???
bag kat bawah tuh cantik kan.. aku sukerrr.... aunty ruby (and uncle chik jugaklah)..bought for me.... bag nih mana bleh letak dlm check in luggage...kene hand carry kan.... so uncle chik was the one who carried this.... to KL... :-) .... i heard adalah the famili members yang tease him.... heheh... thanks u so much aunty ruby n uncle chik....
arituh pun ada mention unty ruby n uncle chik kan...siapa kah mereka...??? nnt lah.... one day aku buat entri pasal mereka ye.... they r very nice person....

nih pun from aunty ruby.... aku tatau panggil haper... yang letak kat meja tuh.....again.. thanks aunty ruby...
i luv BALI.... this shirt was from aunty anje.... thanks u so much.... :-)
this is again from aunty anje... FM... kan tgh giller collect FM skang... itu jer yang aku kirim klau org g memana..... aunty anje.... thanks for everything.....

bila lah pulak agaknya turn aku nak g BALI erk..???






Comments

Harry said…
nak satu..gift... :)
adenium said…
harry - emm kalau nak..kene tunggu i g bali dulu lah..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam