s-e-r-i-k-i-n

kslsu nk tau...serikin nih... adalah satu tempat yang macam kat pengkalan kubor... padang besar...dan seumpamanya lah kan.... since this trip is mainly for the aunties...so aku bawak lah dorang dtg sini....so mesti dorang heppi kan.... as for me..tatau lah nak carik haper pun.... heheheh...





sempadan pontianak kot... dulu ada satu tempat gini...kat tebedu... kat swk nih jugak lah.... tapi dorang dah alih ke serikin nih.... tapi bagik aku..masa kat serikin dulu... tempat dia lebih proper lah... seb baik lah tak panas sgt... sbb masa 1st time aku dtg dulu..matahari tegak kat kepala tuh....

selipar2 nih macam cantik jer... rm10 jer... frankly..aku memang tak suka nak beli selipar yang 10 hengget nih... sbb dah sah2 tak tahan lama kan... tapi sebb nampak cam cantik jer... bentuk dia... untuk selipar yang takd hill tuh...so aku beli lah jugak... dah takde nak beli haper....

buah salak..for my sis- ayu



lychee lemon... bottled hahahaha.. sbb dah terlalu taksub ngan air tuh... beli jugak tuh....

tak reti aku nak cerita pasal tempat nih... tapi korang tgk gambar2 tuh...korang tau lah kan....














Comments

atty's said…
beshnya..leh sopink2..
adenium said…
atty's - kakty that's is why saya bawak all the aunties ke situ..hehehehe..teruja ke...
piayuco said…
pergh..sdp giler buah tu..thanx along..
adenium said…
piayuco - tuh yang termahal yang ada along beli.... kata nak yang best kan...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan