gelak2 b4 teater

as GBM... mesti ada adegan2 sebelum apa event pun kan.... aku datang dengan rose.... sampai2 jer... dila dah ada kat situ... terus jer g cafe... aku tatau lah nak makan apa.... dah dalam keadaan nak mengurangkan berat badan kan.... dan tak selera makan kan...... tapi nampak tofu yang rose ambik amcam menarik.... aku grab jugak lah.... untuk alas perut.....
hah tuh lah si rose ngan dila

tuh dia mak merah ngan Mai / Ms Lemb

wah tetiba jer plak kan.... tangan naik menghala ke telinga ...merelip relap kan.... ahh malas nak citr details.... kat RM dah kuar citer tuh kan..gi lah korang telek belek sendirik kan......
GBM bahagian selatan yan ngan tokey surat khabar omputeh si ayu ...sampai paling lewat... diantara kami.... thanks ayu for the msg..kalau tak... mesti aku masih bertapa di SB (Sabak Bernam ).... sambil korang gelak ketawa kat IB kan....
our next meeting will be on may 8th kan... weiii...korang... i have no idea... any sugesstion....???hehehehe





Comments

Umi Mia said…
serious takder suggestion...kalau I...boleh main suka-suki pilih...I pilih shogun lah..ahahaha...tp ada plak yg tak makan sushi kan...

atas u lah sid..i dulu nak pilih tpt pun...payah nak fikir..
*ayu* said…
up to u sid..
tarak hal..

yg penting sapu bersih tolak tambah keadaan geografi semua yer..
:)
adenium said…
umimia & ayu - hah..??? tarak hal....??? mamak bleh...hahahahahah
Ahkak Bling Bling said…
tukar tarikh tukar tarikh

akak ada blog event on 8th!

oi, cite ngelip2 tu mana penah kuor RM weii, kuor kat blog yan ayu ngan ko jer
adenium said…
Ahkak Bling Bling - ok..tarikh...noted ...
err... hehehe...saja malas nak citer kelip kelap... jelessss...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan