sandwich

pagi tadik buat entri insap... nih kuar citer sandwich... well.. my proper diet gonna start on sunday ye... why sunday... sebb lepas aku jumpa dokter diet aku ye.....cehhh..macam ye jer.....


actually aku ada hal kat putrajaya ptg semalam.... then aku kuar for a bit early...for lunch... aku siap warn my fren... 'no nasi beriani pls'... she said.. how bout subway.... emmm sounds good... for a dieter..muahahah... healthy kan... but bear in mind... sandwich isnt a gud food for me... kenapa... well aku kan darah berjenis O..... so kalau korang nak tau kenapa aku cakap cenggitu... pls google lah ye... 'bloodtype diet' ... hah korang tau lah naper...
nak g pusat bandar dsara... maklum jer lah parking kan.. nak g subway mana nih... so aku call one of GBM... wahhhh..di bawah ofisnya saja.... emmm GBM yang lain... asyik gang jalan ampang jer g lunch sesama kan... so skang gang kiara pulak ye....hehehe tadaaaaa....ini lah dia.... umimia a.k.a rose.....
c... my sandwich look healthy kan... steak n cheese... but seriesly aku tak rasa langsung cheese nya...
rose punya salad..... emmm aku tak reti nak makan salad nih....
rose... menikmati saladnya ... rose kata dia dah makan dim sum before turun makan ngan aku... emmm rose... ntah nya u ngelat tak... saja nak diet heheheh
my fren..hasnita..ordered this... lupa lah plak......korang...actually aku nak ambik tuna sandwich jer... so kenvensional kan aku nih... ntah lah... aku kalau sandwich nih... rasa best ngan tuna gak... tapi sebab nak rasa lain.. aku ambik lah ....steak n cheese tuh

korang.... malam nanti ada lagik sessi makan2..hahaha... so itu sebelum my diet start tau... sila jgn kutuk aku..muahahahahah.... kalau dah lepas sunday... sila kutuk aku kalau aku makan tak hengat ok...hahahahah....











































Comments

Diana-k said…
sile bersedia eh dgn kutukan..
muakakakakaa
Umi Mia said…
mana ada ngelat..sumpahhhhh I dah makan dimsum...hehehe
Mya said…
haah kan.. nak diet mkn sandwich. sedap dan simple.. dan kenyang.. :D
atty's said…
ko diet gak ye mayang..bila nak banje kty nie
*ayu* said…
gang kiara katanya!!! huuhuhuhhuhuhuhuhuuhhu...
Munirah Abd said…
aduihhh teringat subway ni..
smalam saya makan subway xpuas la..
xpe2x selasa nnti g subway kat bwh opis je..muhahahahha
JIVEBUMZ said…
sedap giler... nak jugakkk
uwaaaa
adenium said…
diana-k -yuppp... bersedia..hehehe

umimia - hheheheh...

mya - mya... but it's not for o blood type...hehehehe...

*ayu* - hahahah...jgn jeles...

munirah - err.. banjer lah akak ko skalik ye...

jivebumz - wooo besttt...hehehe
adenium said…
atty's - heheh kakty... harus diet skang...dah asyik makan tak hengat... bebila jer bleh kak... hello2 jer...kita gi makan2 erk...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan