pasar malam

tadaaa.... aku skang dah move ke KD...kat mana tuh... carik sendirik ye.... jumaat hari tuh... aku g lah pasar malam kat situ... itu pun sebab my fren zoe ... ada kat sini for a month lebih kurang.... wahhh... setiap pelosok KD dia tunjuk aku... especially tempat2 makan... kau nak bagik aku gemuk ker...hehehehe




aku yang kononnya gigih nak diet...beli buah ...hehehe

emmm.... introducing my fren...zoe... emm ini lah zoe... kawan aku nih... orang swak ye.... dulu satu ofis ngan aku kat sini... tapi skang dah tukar kat branch kat kuching..... flying to US ... end of this year... nak gi buat masters kat sana..... very nice lady.... ada sesapa nak kenal...??? ctc aku... n i will let her know.... hehehe








Comments

haya_yaya said…
KD?
Kota Damansara ek..?
Dy said…
nak kenal...nak kenal ler kawan awak Zoe tu bulehhhhhhhhhh.....hehehehehhe
adenium said…
haya_yaya - iyo lah tuh kak... jom g pasar mala KD..hahah

Dy - nak kenal ker... err..dia taknak kenal ngan awak le...heheh
zOe said…
i shud hv worn a "maximizer" if ive known u were planning to take that side shot :P ..flat sey LOL

weyy am still waiting for my william's treat ..but dok dlm ni mewah la makan ..diet ntah ke mana
adenium said…
zoe - hahaha... weii..william after aku balik kuching la ye...elok lah..ko turun kl..aku g kuching..hehehe
chik dah said…
kuih telinga keling feveret itew...huhuhu ang kna try nasi kerabu gak weh..sedap banget!!! ang dok area mn neh??
adenium said…
chik dah - rindu ke kueh tuh... yang kat situ memang sedap....
aku stay kat umah ruby kejp skang.... heheh
zOe said…
idah, makcik jual nasi kerabu dah x wujud laa...sob sob ..but sekrg dah ada port n.kerabu lain kat dmnsara perdana..ok la boleh lwn pantai dlm nyer :)
adenium said…
zoe - nila mau nasi kerabu..??huhuhu... aku dah diet lah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam