citer batu lagi

korang..... nih aku nak buat citer pasal batu lagik... bukan batu permata... tapi ini lah batu tuh.... arituh kan aku dah citer2 sket kan......actually aku pun tatau nak citer apa.... sebab bukan aku hafal pun.... bukan macam org tuh.... dia tau lah ini apa... itu apa.....
kenapa nak citer kesah batu nih.... bukan per... kalau korang nak renovate rumah ke... haper ke... hah bleh lah ctc aku... aku bukan dapat komisyen atau apa... tapi tolong menolong kan.... lagikpun... aku lately selalu jugak teman orang tuh g jumpa client... dah kalau ada appointment time cuti.... nak wat camner kan.....
kak red nanti kalau dah nak pindah umah baru... sila buat tempahan..hehehe... dapat special price lah kan... hah korang pun... dapat best price jugak lah....











i wish i have space for all this at my place... tapi nan ado... tapi kalau buat dining table pun menarik jugak kan.... aku sempat snap a few pix jer lah kan... ikut selera aku.... mungkin ada selera korang ...tapi aku tak snap... so.... berminat kalu... ctc lah aku ye....



















































Comments

wallpapersdeco said…
hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house, office or shop? feel free to visit my blog. Thank you.
zOe said…
nice. .kalau nak import mai sini apa mcm ..hehe ..aku suka outside shower tu..romantic sey ..showering underneath d starry sky ...jgn kena skodeng ngan neighbor sebelah udah
Hi there :)
I found your blog from one of your friends. If you have the time, do visit my sales blog as we have Tie Rack scarves all the way from UK :)
atty's said…
LAWA AR SHOWER CAMTU..
hii sis mayang
selamat hari sabtu
have a nice day
*ayu* said…
shower kat luar weeii...

phheeewwiittt!!!!
:p
kojah said…
kak, wat tag tau...
adenium said…
zoe - zoe..kalau betul2 berminat belh urus kan ma... nnt kita bincang...itu contoh kat warehouse lah... bleh buat dlm umah ..heheh

atty's - heheh... taste saya gak tuh...sbb tuh saya snap... tak semestinya kat luar tuh kakty... berminat..???hahahah

nurul - have a nice day to u to sis....

*ayu* - beb... kat warehouse dorang letk luar... bleh buat dlm umah..hehehe

kojah - orait sis..hehehe
adenium said…
This-is-so-fashion - hi... yeah sure... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam