dinner@ttdi

korang...nih aku nak bgtau satu tempat dinner.. kat ttdi... actually masa aku dok ttdi dulu... aku bleh dikatakan tiap malam lah dok kat pot nih.... ada 2 3 gerai kat sini..satu gerai nih jugak yang jadik pilihan aku sejak dari dulu tau.....
lokasinya....kalau nak tau.... kat belakang IBM ttdi...hehehe..sure korang tak jumpa kan...sbb IBM kan dah tukar kat 1 utama nun... skang dah jadik bangunan VADS...atau senang citer belakang pasar ttdi....
kat gerai nih.... macam2 lah korang bleh jumpa..dari nasi lemak.. nasi berlauk... roti john... macam2 lah......

ini mee jawa mr bodiguard



roti jala aku.. tapi macam kureng jer menarik...
kerang...semestinya aku lah jugak yang punye....
korang... g lah try makan kat sini... ntah lah naper aku suka... emmm satay pun ada... actually..niat asal aku nak makan satay... tapi ntah macam mana... aku g order mende lain.... dah lama teringin nak makan satay.... adoiiyaiiii..nafsu makan ku....
moral :'kalau nak kurus... baik kurus sekarang...takut nanti tak sempat kurus' (ini adalah ayat peringatan dr seseorang....muahahahah...)




















Comments

haya_yaya said…
ade member keje kt VADS..dia kate mahal gak mkn kat ctu..ye ke?
Yang kalo sesat2 kt klg,koling2 ler...akak bwk mkn mee jowo yg besh kt port klg..nyummm..nyummm...
adenium said…
haya_yay - kak yaya... kalau makan nasik tuh lah agak2 mahal.. kengkadang ambik lauk segitu jer.. ntah haper2 dia charge...
er.. nak bawak makan mee jowo.. banjer skalik kan... harus lah aku buat sesat kat kelang... bila nih..hahaha
Diana-k said…
keje makan jee...ape kes???
nanti kene tindas ngan dada..
haaaa bau tauu..
muekekekee
adenium said…
diana-k - hah tuh la... kene tindas ngan dia ke... waaaaa.... aku lariksss..muahahahah
Liza said…
wah, menarik nie, tapi jauh ler pulok
Milia Amran said…
situ mkn mahal giler.... ada ke amik nasi putih...syr brocoli... sambal tumis ikan bilis .... pedal goreng..kena lapan hinngit???.. amik dua sudu tempoyak masak dgn pucuk ubi ( taruk ikan bilis okek..) dgn daging goreng. kena 5 hengget. giler meroyan mahal situ...
adenium said…
milia amran - yess..memang betul... kalau makan nasi memang cenggitu... emm kita makan yang rege standard lah..heheh
adenium said…
liza - kalau jauh..bleh terai sesekali... tapi kak liza... skang dia tutup lah sat n sunday...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan