i-n-s-a-f

salam pagi jumaat... adoiiiyaii.... tajuk syahdu jer pagi jumaat nih kan.... series nih korang... aku insaf nih... apa citer insaf nya.... insaf tak nak makan tak hengat dah nih..... tgk jer lah dlm blog one of GBM tuh...siap giller2 dah coter diet... mana lah pergi kekuatan semangat diet aku satu ketika dulu kan... muahahahahha...

lately kalau korang tgk aku asyik makan tak hengat jer.... tapi aku ada reason untuk kurus kali nih.. dan perlu kurus... hahaha...apakah.... tapi biasa lah...aku kan.. kalau ada org memantau mesti lah lagik semangat nak kurus... emm nak g jumpa dr lah minggu nih ..kasik aku takut untuk makan tak hengat sebab kene monitor kan... sapa nak ikut..jommmm...

dan lagik pulak.. sebab nak sangat berjaya nak kurus... ntah haper2 jer aku dok cakap kat mr bodiguard aku nak kurus nih... ' i tak nak komen apa2..i nak tengok jer '... hah memang lah aku suh tengok jer kan... memula janji middle of march... tapi aku mintak extend sampai end of march... giller ko nak turun 5kg dalam dua minggu...hahahah..lagik pun sebab dia tgk aku 'terpaksa' (konon lah kan)... makan tak hengat masa ....

nak kata berat aku naik masa aku makan tak hengat nih... tak lah jugak... ye lah.. aku bukn makan semata kan... aku pun g aerobik..jogging bagai kan... so BALANCE lah..(wahh ayat orang2 yang bersalah...hahahah)....cuma... berat aku tak turun anymore lah... cenggitu jer... dengan kata lain.... tak kurus lah kan....

emmm motip entri ini....???? err... aku perlu insap dan diet semula .... percayalahhhhhhhhhhhh.. hehehe.... kalau dah terdesak.. aku mesti boleh buat tau...... heheheheh...


Comments

Liza said…
chaiyok chaiyok!!! u can do it!!!!
adenium said…
liza - thanks kak liza :-)
Diana-k said…
go kak sid goooo!!!!

contohi dak GBM tuh...
muakakakakaka


larikkkkkkkkkk jauh2!
adenium said…
diana-k hah larikkkk lah..kasik kurus lagik..heheheh
feeqa said…
nk kurus, meh ushar blog sis, gerentin x menyesal... http://www.udecided.blogspot.com
adenium said…
feeqa - sis thanks... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam