nak bgtau jer..

korang.... actually this week aku away dari opis.... adoiiyaiii..jgn lah nnt bila balik opis aku makin kelam kabut...dah nama seminggu takde kat ofis kan.....

ujung minggu nak balik kampung... plan nak cuti sampai monday.... tapi ingatkan dah takde kat opis minggu nih.... baik aku batalkan jer niat tu.....

emmm tapi kan korang...walaupun aku takde kat opis.... korang jgn lah tak jenguk aku kat sini plak..... mesti ada citer untuk korang tau.... luv u all.... muahhhhh....


Comments

JIVEBUMZ said…
nk balik kg jugakkk!! uwaaa
adenium said…
jivebumz - nak balik dungun...??? jommmmmm...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan