penjelajahan GANG -II

korang... dah nama ujung minggu..... dah tatau sgt apa nak buat... aku dok terus menjelajah meronda2... weekdays dah keje kan... weekend dah malas nak pikir pasal keje......tuh tempat gambar tempat parking....



mistaken identity.... naper.... heheh... korang tengok lah kat bridge tuh...hoi an bridge.... kat vietnam.... kat abwah tuh plak... bleh pakcik tuh ... dok bawak boat kat venice tuh..... heheheh....actually next to the bridge ada vietnam restoren kan.......
err...penjelajahan aku samapi kat sini...heheheh

korang.... suka kitaro tak...?? actually dari on the way naik tuh lagik... aku dah nampak banner iklan nih..... best nya.... aku suka dengar music kitaro nih.... tenang jer jiwa ..heheheh...dia perform... 7 march nih....kat arena of stars.... rege tiket plak....RM320, RM230, RM170, RM110 dan RM70.... tapi cfm aku tak g nya,.... ada sesapa nk bgik tiket ker...???heheh......


aku suka tengok keadaan macam nih.... nih masa dah nak turun dah nih..... saja g minum jer kat atas nih...then turun .... sebab dah tatau nak menjelajah kat maner....













































Comments

atty's said…
last gi tahun lepas..
adenium said…
atty's - nih sebb tatau mana nak g ..last2 samapi situ..hehehe
Munirah Abd said…
akak!!! kita g sini minggu lepas!!!!!!!!
adenium said…
munirah abd - ooo tak ajak erk...
*ayu* said…
wah wah wah...
bila nak bawak join jemaah nih?
ahahhahahahaa
adenium said…
*ayu* - join jemaah ke trg lah nak..muahahahah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam