penjelajahan GANG -akhir

korang.... nih bukan aku nak citer pasal penjelajahan sebenarnya... nak citer pasal makan.... KFC... weii... kene banned ke nih... ntah lah... tapi sebenarnya.... aku dah ngidam lama nak makan kfc nih.... dah berminggu2.... bukan per... nak makan chicken wings tuh... nampak dlm iklan macam best jer kan....

mr bodiguard punya dinner plate....


noh aku punye chicken wing...sungguh lah biasa saja.... aku nampak iklan macam best... macam lain jer dari ayam biasa tuh. kan....so aku memaksa kan jugak lah menghabiskan 3 + 1 (dengan lebih terpaksa) ketul... plus seketul ayam hot n spicy yang kat atas tuh..... seriesly... lps makan... aku rasa macam nak throw out jer... lepas nih... aku dah tak nak sebut dah pasal kfc... hehehehe...

korang... episod makan nih tak sampai kat sini jer... actually malam tadik.. adik aku ..banjer kitorang makan ... seafood kat hokaido (next to vistana hotel...)...penggemar seafood... harus g cuba...ROSE... ketam dia best.....
dah dorang memang giler2 ketam kan... so ada ketam... udang... n kailan... memang marverlous tau... tapi aku kan lebih suka sotong.... so aku makan jugak lah sket... 'thanks kakak (we call her kakak)... for the dinner '... actually dia ajak mr bodiguard skali.. tapi ntah naper nak suprise sgt... dh tak jadik join... 'tuh lah u... kan dah nyesal... seafood tau,...hehehe'..tapi gambar tak de lah korang...sebab seronok sgt nak makan kan..hehehe





























Comments

Umi Mia said…
kat sebelah Vistana Hotel Jln pekeliling tu ker????nanti I try
BaiDuRi said…
hah ko..5 ketul sekali hayun..??kalo tak boleh terbang lagi tatau ler..
atty's said…
kty pun baru je melantak kfc..tp leh terlupalak pasai chicken wing..npmknya kena repeat le lagi nie
Harry said…
tak silap KFC a.k.a Kitchen Fresh Chicken, no more kentucky fried chicken
adenium said…
umimia - yup kat situ lah rose...errr bila nak g..ajak i gak erk..hehe

baiduri - silap info lah.hahahaah

atty's - hadoii... saya mau nya setengah tahun dah tak leh makan kfc nih..muahahahah

harry - yeah... i heard jugk lah pasal nih hairi...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan