i'm back

korang... i'm back... dah lama aku tak hapdet kan... aku takde internet connection lah for four days... bukan lah takde actually... tapi... malas nak update via my mobile....
nih gambar straw berry... takde kene mengena langsung dengan kes aku takde internet connection.... tapi... mungkin peringatan untuk aku gigih berdiet ..setelah makan tak hengat.... for these few days.....










Comments

BaiDuRi said…
Erk!! Stroberi boleh bantu utk diet ka?? Kalo tau, aritu borong byk lagi kat cameron..mcm ku kenal stroberi bergula nih..huhu..
adenium said…
baiduri - tak pasti.. tapi ada one of my fren g slimming center yang suggest macam tuh... sebb strawberry masam kot.... jgn g tabur gula mcam budak tuh plak dah lah..heheeh
haya_yaya said…
dandan tu ler tingat kes stoberi cecah cekelet...aummm...yummy...
adenium said…
haya_yaya - celop coklat tuh dah jadik lain.... jadik gemuk tau...
Wawa_Nadwa said…
strawberi ni cicah coklat sedap nih.
nyummy!!!
=P
adenium said…
wawa_nadwa - wawa... tuh kene gang ngan kak yaya..hehehe
piayuco said…
lamanye xg mkn stwberi kat cmeron..dulu nk dating pun kt cmeron..skg pe cite?hehe..
adenium said…
piayuco - nak makan srawberry tak yah g cameron dah.... kat jusco tuh jer hah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan