g-y-m

arituh.. aku citer pasal swimming pool..... dulu aku ada citer pasal tmpt aku aerobics.... nih aku nak tunjuk tempat gym.... masih kat opis aku jugak lah nih ye.... wpun gym nih tak lah sebesar mana... tapi cukup apa untuk cukup lah to keep us fit and healthty.... errr... itu kalau regularly g buat physical training lah kan...... emmm aku pun dah lama tak singgah sini sebenarnya pun....

tak sempat aku nak ingatkan nama2 mende nih sumer...

korang.... nih untuk buat seat up.... senang ...




actually masuk gym nih... bagus... sebab kita bleh buat at least dua mende... untuk nak tingkatkan metabolisme... dan jugak yang weight training tuh... bleh losing weight while resting.... aku nak carik masa balik lah untuk g gym... rugi kan...kalau dah ada facilities gini sumer... tapi tak guna kan...heheh


































Comments

hii sis mayang
betui2 tuh
g gym memang bgs untk kesihatan
Diana-k said…
kak sid...
punyer laa facilities bersepah...
aper tak kurus2 nie???
haaaaa!!!!
adenium said…
nurul - jom join kak mayang... :-)

diana-k - shyyyyyp... apa nih... jgn cakap gitu lah..muahahaha
Amira Zafirah said…
ewah ewah, slim melim la ye lps ni :D
adenium said…
amira zafirah - heheheh... harus lah selim kan.. tetttttt...
zOe said…
oits...get ready ur swimsuit..aku sampai kl kita berendam lagi jadi mermaid ...gian dah nak terjun kolam ni
adenium said…
zoe - no problem ..beb bila ko sampai kl ...??

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan