kuching trip -I

gi kuching aku tau... hahaha.. 4 hari lagik tuh.... eceh..macam first time g kuching jer kan.... tapi aku nak citer gak.....hehehehe.... aku memang tak hengat ini kali ke berapa aku g kuching ye... dah melebihi sepuloh lah ..... TAPI...ini lah kali pertama aku g... bukan g wat keje....heheheh

dari kl central naik bas ke lcct...


aku g kuching ikut rombongan che kiah makcik aku....

eh korang tau ke gambar apa yang aku hambik tuh... emmm men's brief... beriya mamat tuh dok kuar masuk barang... sbb taknak bayar lebih kot.... sampai tercicir ..hahhaha

lama dah aku tak fly ngan air asia nih... last was 2006... lama kan... kalau dulu... huh... air asia nih... pangeankutan utama aku lah... abis... kalau nak g dating pun kene naik airasia... apa cerr.... kalau yang RM0 tuh... terus lah booking kan...hehehehe.... do i need to mention...??? tak perlukan... sbb skang kalau nak dating... emmm paling lama leh sampai tempat dia 30 min jer... tuh paling lama lah...hehehe... aku dating lagik ke skang...????
erkkk.... tetiba plak si kamal afendi nih masuk sini.... terserempak ngan dia kat water front.... dah dok ngan all the aunties tuh... dorang mesti tegur lah org yang dia kenal....
nnt lah sambung lagik ye.....










Comments

Wawa_Nadwa said…
tingin aar gi kuching.
bile nk smpei sane ek?
=P
adenium said…
wawa_nadwa - wawa... now with airasia...everyone can fly.... hehehe... baik cepat g survey...heheh
atty's said…
kty lom penah laie sampai kuching..
adenium said…
atty's - insya allah one day mesti pergi nya.... :-)
Harry said…
best gi kuching... I have never been there... bila la nak gi... makan burger ketam...
adenium said…
harry - emm so kene lah cuti2 malaysia dulu... before going abroad..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam