perjalanan ke DUNGUN

DUNGUN...korang tau ke kat maner...??? kat trg....tuh kira kampung aku lah tuh..... saturday baru nih aku balik dungun.....patutnya.... balik awal2 pagi... tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan... aku balik lewat......
journey macam biasa jer.... smooth jer lah.... cuma ada sket2 jer hujan.... takde apa nak buat lam car..aku dok snap sana sini.... ini dekat LPT...leburaya pantai timur.....sejak ada hiway.. aku rasa mcam senang jer nak balik dungun tau.... kalau dulu... adoiiiyaiii... bukan per... banyk betul lori....
actually my aunty (mi) ,...dah byk kali call tanya... nak balik bila.... tapi... sebab takde jawapan... aku ngan adik aku pakat tak jawab tepon... mesti kecik hati mi.... bila dah masuk hiway... baru my sis kol mi... sampai dung dekat2 nak kol 8 jugak....




Comments

Liza said…
i will be heading for the east coast gak this wednesday, tak sabar rasanyer nak gi holiday
adenium said…
liza -heppi holiday... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan