makan-makan@kuching -I

wuishhhh... aku nak citer bab makan nih... dah lah tuh... ada part plak tuh... ada sambungan lah maknanya kan......
aku cuma nak tunjuk gambar2 makanan jer lah... malas nak citer byk2... nanti kene hentam plak... sebab diet tak hengat.... bila aku bgtau pasal makan... kene lah jugak bebel..hahahaha... ada plak cakap aku makan tak hengat...padahal..aku rassa2 jer.... memang lah aku makan agak lebih... tapi bukan aku makan semua.... yang seronok... my kazen... bleh abiskan apa yang aku just ambik half ke haper.....tapi dia tak caya gak... :-( ... so aku mula lah diet balik nih..heheheh

nasi lemak special kat satu tempat tuh...lupa nama ..RM7

one version of mee kolok... my fave mee kolok nih... sbb macam meggi....

candle nih kat satu tempat makan... dah 2 malam aku makan kat situ.. tapi takde candle... rupanya malam tuh..dorang prepare candl awal2...untuk earth hour tuh....
laici lemon... tiap malam minum air nih..... bukan lah sedap sgt... tapi... laici yang manis... tambah ngan limau..or lemon... rasa best tau,......
my nasi goreng..haper ntah.... actually my kazen yang macam nak makan nasi goreng nih... tapi dia order mende lain.... but aku tak habiskan semua lah... byk.... let my kazen abiskan.... sedap... seafood dia mavelesssss
fries pun aku makan ke... tatau nak makan apa... sambil dok lepak2 dlm gelap kan... order lah... something yang kononnya lite (yet menggemukkan tau..).... untuk makan sambil borak2...
all the aunties... looking fr cendol... tapi cenol dia macm ABC jer.... layan jer lah....
to be continued..heheheh










Comments

itangmanih said…
suka gk mee kolok...sedap kan...simple n nice...nyum2...
atty's said…
tgk mee kolok..tu cam sedap je..
adenium said…
itangmanih - yess... kita pun fave sgt.... tiap hari makan pun takper....

atty's - emm kakty.... tuh kitanya fave tuh..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan