makan-makan GBM

tadaaa..... korang mesti dah tau pasal makan2 GMB nih kan... dan dah baca kat blog ....kak red, rose ,dila , diana-k @yan , ayuTheSun


many sorri to GBM..sebab lambat update event nih... and untuk readers... sori lah tersenyap kejap arituh..... my lappy problem.... kene format jugak lah... emmm bila lah agaknya..... munirah...ko bleh tolong formatkan ker dik...???heheheheh

ok ..seperti yang korang dah baca kat blog redmummy n GBM yang lain.... friday arituh... ayu the sun open table....kat kolek cafe ... kalau korang selalu follow redmummy.com korang mesti tau lah pasal cafe nih......

wahhh asam pedas lagik....

close up sket.... emm best asam pedas nih...tapi kan the previous stori pasal asam pedas lagik best bagi selera aku...

telur dadar...

kerang bakar..amat best.....

sotong tepung...memang fave aku..hahahah

aku punya drink... soya cincau....

makan tak hengat ok.... kenyang samapi esok nya..muahahaha

ini ada lah budak yang g LWM dan berdiet.. tapi makan asam pedas ye..hahaha

the red diva... kak red not feeling well arinih...tapi kak red tetap ceria tau...

ini lah sumer GBM.... rose...dilla...yan ...ayu...and the diva...
ayu... thanks sgt2..kenyang giller beb..... hahaha..semoga murah rezeki..... bebila bleh banjer lagik... nest turn sapa...????heheheh....
korang...(GBM)...bukan saja nak balik awal... sebab kene g ambik key kat kota damansara... next time...aku lepak samapi bersurai ye..hehehehe...
rezeki aku bukan takat kat sini.... ada lagik...hehehe...next entri ye....



Comments

atty's said…
TERGUGAT..TGK ASAMPEDAS..HUHUHU..
*ayu* said…
two main things:

1. telur dada... TTEETTT!!!!!! telur dadar lah! :P
2. kenapa link ayu nama baiduri.. uhuks!

all in all.. i had fun! next time, bodyguard kena join. okie?
adenium said…
atty's - kakty.... jom lah layan asam pedas... tapi after 1 week bleh tak....sedang diet nih..hehehe

*ayu* - alamak... nnt ubah erk....bodiguard...??? emm heheh
Umi Mia said…
hehehehe....berpeluh yer bodyguard hari tu..melayan gedik GBM..kahkahkah
adenium said…
umimia - hahah..dia tak sangka korang nak g serbu...buat lah malu2 dia tuh..hahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam