DUNGUN-KL

aku bertolak balik kat kl.... dalam kol 6pm.... ujan sgt masa tuh.... doa jer jgn ujan sepnjng jalan... tapi memang ujan lah cuma sket jer kat hiway tak hujan.... kalau ujan..kurang lah smooth sket perjalanan kan... jalan pun licin....
sesekali aku jeling jugak kat meter kereta tuh... 140km/h ... tapi aku dah biasa ngan laju2 nih.... tapi bila ujan kesian gak kat driver... mesti ngantuk.. sebab takleh nak bukan window ...untuk berasap.... skali..bila kat kawasan hiway..tak ujan... wahhh pntas jer berasap kan.....
pergi balik kitorang berhenti minum kat hentian temerloh.... minum2 sket lah kan... bagik hilang ngntuk....kalau dr temerloh dah tak jauh lah kan..... masa aku q tuh..aku tgk ada satu kapel...husband n wife nih... beli lauk ikan patin seketul... nasi... sayur taugeh ..ngan aopa ntah satu tuh... telur masin kalau tak silap... rm22.50... adoiiyaii... mahalnya ikan patin... ada gak few harga yang aku sempat snap.... nnt aku masuk kan kat sini.....
aku sampai kl... dekat kol 12 jugak... letih sgt dah... load unload barang sumer... lps tuh tido..... besttnya..tido..... nyenyak tak sedar apa..hahahahaha





Comments

hii sis mayang
kat bngi pun skarang ujan jeh memanjang
have a nice day sis
adenium said…
nurul - tak best woo balik kmpung ujan... lembab jer rasa...hehehe
Amira Zafirah said…
uyt. hujan bwk smpai 140.
maaaak aaai
*ayu* said…
140 tu!!!!!!
mak aiii.. bahaya lah bodigueard nih... hiks!
adenium said…
amira zafirah - masa tuh dah tak ujan ..tapi jalan licin...tuh lah dia...hishhh

*ayu* - tuh yang kene alert sama tuh....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam