mayang - aku kah...?

Mayang Rampai - health, Beauty & Therapy Center ..... tentu korang tau kan.... apa mende nya.... ini tempat nak buat terapi... atau nak manja kan diri jugak lah kan... actually aku tak pernah pun try buat treatment kat sini.... cuma last saturday... aku teman kan my sis... buat treatment untuk penyakit gastrik (angin) .... dia kata rasa ok sket... hopefully lah kan....
tempat nih located kat wisma cosway...jalan raja chulan.....
aku pun tak berapa ingat... ada jugak lah akak pemilik kedai tuh...(kak ida).. bgtau... treatment yang dorang buat... termasuklah untuk migrain... .... buat facial... pakej untuk orang nak rawatan sebelum kawin.... etc....




kat gambar patung nih.... ada byk dot.... tunjuk saraf dan macma2 lah kot... dah pergi dengan haziq... bermacam2 soalan lah yang aku kene jawab... sebab tuh aku dah tak berapa ingat apa mende yang kat tempat nih offer... sebb haziq lagik sibuk dengan aku.....






Comments

Mya said…
sekali sekala manjakan diri. cool..
adenium said…
mya - haah kan... dah lama tak manja kan diri...hehehe
bestnyer.. wat treatment skali tak??
adenium said…
mimi azimask - tak buat lagik treatment arituh... teman my sis n buat survey2 dulu jer...
oRanGeLiLY said…
wahhh..gi sane takderk oleh oleh kah?? hehehe
eh akak..ader entry untuk akak kat blog saye...
adenium said…
orangelily - aan thanks.. dah baca.. nak kene carik lah nih... errr kek lapis nak..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan