bila hujan

korang...aku cukup tak suka kalau hujan time nak balik keje... jammmmmmmmmmed giler lah jadiknya.... macam semalam.... aku nak g ambik fren kat Kl... huh berejam baru nak sampai kl... dan berejam jugak nak patah balik ke opis.... sungguh aku tak suka tau.....
my sister yang kuar opis dari jalan duta... nak balik setiawangsa.. kol 8 kot baru sampai... so apakahahhhhhhh....





aku yang lps ngambik kawan kat kl tuh... tetiba teringat ada nak jumpa mr bodiguard...dia kata kat setiawangsa kol 930pm... masa aku teringat tuh pun dah kat kol 8... memang tak sempat nya nak sampai setiawangsa time tuh... so terpaks lah plak dia dtg kt area opis aku.....
tapi yang best nya... macam tak jem jer plak lah laluan dia... wpun dia dok kata jam hitu hini...... ntah...aku rasa macam cepat jr dia sampai...what ever lah kan...
mungkin area tgh town jer kot yang giller2 punya sesak....so.. aku memang risau kalau time nak balik keje...ujan seleba2nya.... aku kan pantang kalau jemmmmm... drive jauh takpe....jgn tak gerak....
moral : sebab tuh aku duduk kawasan yang jauh dari orang..hehehe































Comments

atty's said…
tu ler ..kalo ujan je mesti jem kan..semlm mmg ujan lebat..
adenium said…
atty's - huh tak larat jemmm semalam kakty...
kojah said…
saborrr je la...hihi

sis, jommmm kte g mkn kt tmpt aritueeeeeeeee
adenium said…
kojah - jommmmmmm bila tuh...???
Liza said…
Naik lrt pun lebih kurang gak, smalam lrt stop at the station for nearly 20, letih sungguh!
adenium said…
liza - tuh lah.. tambah kalau kene berdiri kan.. ngan macam2 bauan plak tuh...huhhhh...
Diana-k said…
jeemmmmmmm sangat laa SUKEEEE!!!
adenium said…
diana-k - hahahahah aku jugak sgt la sukeee kalau yang drive tuh org lain... dan aku dok sebelah... hahahah
zOe said…
so aper lagi..move to kd laa :P ..eh mu ada contact effa? shes going back to kch friday ni ..senin ptg bru balik kl ..apa2 mu deal la ngan dier yer..kalau x mu kena contact the other tenant lah to arrange to dropby d place
adenium said…
zoe - probably weekend nih nak move... kan nak g cyber sesama..hehehe...nnt aku ctc effa...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan