teringin...hehehe

tetiba kuar gambar cake kan... actually dah lama ngidam nak makan carrot walnut cake... emmm alangkah aku tak suka dulu carrot cake.. tapi tidak yang satu nih..... hehehehe....
tapi kalau takde apa2..takkan nak order cake sampai 36 biji ke kan... hehehehe... sebab adik aku nak order cake... .. aku pun order lah jugak.....

aku order ngan shazz ... emm memang berbaloi2... abis 6 biji tuh sekali ngap... actually aku mintak shaz buat dlm kotak2 kecik sesiap... sng nak pass kat org2 yang menjadi rezekinya tuh kan..hehehe....gilla lah aku nak ngap sorang ... aku bleh jer sebenarnya... tapi... tuttttttttttttt ..hahaha

cake yang satu lagi.... tgk lah kat blog orang tuh ..... aku memang nak pernah raa cake yang shazz buat...sbb tuh aku tak ragu2 nak order..... memang bestttttt....


Comments

Harry said…
i dulu tak berapa gemar carrot cake... tapi bila wife buat..rupanya carrot cake tu not so bad... sedap...
*ayu the sun* said…
nak jugaaakk!!!!
adenium said…
harry - bila nak rasa cake u bake nih..hehehe

*ayu the sun* - dah abisssss... nak kene order lagik nih..hehehe
adenium said…
harry - bila nak rasa cake u bake nih..hehehe

*ayu the sun* - dah abisssss... nak kene order lagik nih..hehehe
Ayu Zuraida said…
i blom update..so lum leh tgk lagi kek i..hihi..
adenium said…
ayu zuraida - standard lah lambat update tuh..:P
Ayu Zuraida said…
hehe..lpsni knfm selalu update..:P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam