MJ-this is it

dah lama tak g tgk wayang...lps balik opis... semalam... sempat gak aku g... biasalah..skang kan dah malas nak berebut2 carik parking kat mall.... dah plak tuh... hari rabu... tiket murah.. hehehe... seb baik tropicana city mall nih sebatang rokok jer dari opis aku nih....hehehso.. sng jer lah aku nak shoot situ lps keje... heheeh
MJ.... i'm not a big fan of him... but i'm a fan..hehehe... i mula kenal lagu2 MJ nih.. since aku primary one or two camtuh lah kot... dgn lagu beat it... as times goes by... aku tau lah lagu2 dia... tapi takde lah very single things aku tau kot...so sbb tuh aku tak bleh nak kata aku die hard fan dia...
eh korang dah g tgk ke ... this is it..??? gi lah tgk... macam kita tgk konsert dia gak lah.... i luv the movement.... tarian nya memang best kan..... nothing much to say lah... sebb ini adalah citer pasal nak buat consert nih jer kan... tapi... hebat lah dorang rehersal.... dah jadik macam tgk consert dia.....

cool lah MJ nih kan.... apa pun... kalau korang ada masa..g tgk cepat... few days jer kalau tak silap show nih.... apa lagik... ptg kang balik keje gi lah... sapa yang dkt dgn tropicana city mall tuh... hah g lah situ... senang...tak crowded...hehehe



Comments

*ayu the sun* said…
kalau u dh pomot.. x lama lagik penuh la tropicana tuh!

isk!

ahahahhahahahaha
adenium said…
*ayu the sun* - emm haah erk... hehehe.. tapi jgn lah sesak sgt... mesti i dah tak suka sgt plak nnt ..hehehe
MY HEART said…
Tiket kompom mahalkan???
Lyn Yusoff said…
cam best jer..
tapi ada masa ker???
adenium said…
my heart - tiket wayang jer reen..heheh

lyn yusoff - boleh lah best gak lyn... kalau tak sempat...beli dvd lah kot lps nih..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan