aku satu ketika dolu...

meh nak tunjuk gambar aku masa kecik2 dulu... dah lama simpan kat draft... tatau nak publish ke tak... hehhe.. masa nih aku lebih kurang sebaya haziq skang lah kot... atau kurang... sbb beza aku ngan adik aku... about 3 years.. masa nih adik aku takde lagik... lebih muda dari haziq lah kot..ntah.. lebih kurang tuh jer lah....
the only kid lah masa nih... arwah ayah kan memang nak sgt anak sulong nya lelaki kot.. so my baju... sumer lah ala2 lelaki ye... sebab tuh aku agak tomboi dulu..hehehe.. betul tau... lasak... segala lah...
korang tau.. masa bout this age lah kot... arwah mak n ayah pernah citer... aku pernah di bawa g tgk wayang...kes takde org nak jaga lah kot kan.. sekali... masa gelap.. aku nangis.... muahahaha..
dulu gak... kalau ayah cakap bising2.. aku asyik g tgk wayang jer... hahaha.. aku ungkit lah balik isu nih... dont blame me ok... kalau since i was too small dah bawak g wayang... memang melekat..hehehe

gambar nih... kat trg...kat dungun lah kot... ada lagi satu gambar tuh... aku tgh naik sampan ngan mak aku... mana ntah gambar tuh... kalau jumpa nnt aku tempek kat sini erk.. berdayung sampan sesaja lah...
gambar nih kabur plak... nih kat lake garden... masa nih lebih kurang jer umur ngan gambar atas tuh kot,....

itu aku satu ketika dolu... aku skang... hahahahaha.... emmm apa2 lah....



Comments

atty's said…
bambam sid masa kecik ..
adenium said…
atty's - haah kakty... bawak sampai ke nesar..hahahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan