food review : makan-makan thai..?

korang kalau g tesco... ada tak nampak makanan thai nih.... alah... dorang macam buat stall jual nih... ada macam2 lah... pulut mangga lah... kerabu lah... tomyam lah... semua 5 hengget jer... ok jugak tau....
dolu dia jual kat depan2 tesco mutiara damansara tuh... dah dua tiga menjak gak aku tak jumpa... rupanya..dah lama dorang dok pindah kat belakang sket....

udang nih... best..rangup.. udang yang terus makan ngan shell nya..aku suka lah..hahahaha..skang ada yang yang mix ngan popia.. mix ngan ayam pandan.. atau mix tetiga terus... so semua bleh rasa sekali kan....

arituh.. aku try yang campur tetiga tuh...sbb tatau nak pilih yang mana... so semua dapat rasa....

somtam... ala2 kerabu lah jugak nih.... healthy nih... healthy.....hehehehe
tomyam noodle... best..kuah dia sedap...
ini ... mostly kat semua tesco ada kot... kat tesco.. ampang...mutiara dsara.... ada... senang...cepat dan murah.... so cuba lah ye....




Comments

Mr & Mrs MonDoK said…
.:: ada tak nampak makanan tahi nih.... ??? Makanan THAI kan??? Hehehe!!! Sedap tol makanan Thai, especially yg kat bazar tuh... SUka tomyam dia... Nyum!!! Nyum!!! Nyum!!! ::.
daela said…
sedap2 sid...adoii...teringin tekak aku terus...hermmm....
♥Syamelia♥ said…
I SELALU MKN MKNAN THAI, TP DKT SUMMIT...
BTW, DKT TESCO MANA, SID?
adenium said…
mr & mrs mondok - err...opppss..hehehehe...memang tomyam dia best kan...jom gi pekena..hehehe

daela... tadik pun aku g pekena lagik..hahaha

syamelia - emi.. kat tesco mutiara damnsara... tesco ampang,... itu yang sid perasan ada....
Lyn Yusoff said…
yummmyyy... sedapnyer..
leh try nih...
adenium said…
Lyn Yusoff - not bad lyn... semalam pun i g makan lagi..hehhe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam