inspector sahab....

tadaaaa.... ini lah inspector sahab nya... dah nak sangat jadik polis kan... emmm seb baik muat jaket polis tuh jiq..... suka lah dia.... terus pakai... dan g kuar ...tunjuk kan kengkawan dia.,...

actually aku terjumpa nih... masa gi teman kawan gi tesco extra shah alam... takde plan pun nak beli apa... tup2 ternampak nih... terus jer rembat... emmm bleh gitu...????
bila bagik kat haziq... siap lah dia dok baca instruction kat belakang tuh.... macam lah pandai baca,... macam lah paha pun kan.... hehehehe
dia kan dah lama nak over2.... 'over2... 4052... over2.... 386...' ....... dah tuh tak cukup satu.. ada satu jer over2 nya....siap lah abah nya g beli plak lagik satu set... ken main lah suka nya dia....
siap lagik dia gi buat rondaan kat tingkat dua...hahahaha... polis haziq nih.... rondaan naik skuter dia lah....
yang tak bleh bla.... nih hah... nak jugakkkkkkk....
lepas dapat banyak mainan.... mamalong nya brain wash lah sket kan.... huishhhh terus ambik book.... baca... bukan budak atas tuh... tapi si inspector sahab kecik tuh lah.... tapi memang dia nak suruh orang marah....
bila sampai kat word 'house'...cepat2 dia translate sendiri... 'house..ikan paus..' dari dulu tau... walaupun dah berkali2 lah aku marah... kalau tgk aku marah2... baru lah menjadik.... 'house....rumah...' ...
emmm geram betul... macam mana lah gelagat haziq bila dah skolah nnt erk...




Comments

BaiDuRi said…
hahaha..sapa inspektor sahab kedua tu?? Anak sedara sorang pun tetap kene beli 2 set yer?..huhu..tp mcm menarik jer set mainan polis tu..hmmmm....
Sarah Ezeeliya said…
wah comelnyer inspector sahab tuh!!
adenium said…
baiduri - yang kedua tuh makcik kepada inspector sahab tuh... pinjam jer baju tuh..ehehhe...
menarik ke... kat tesco xtra shah alam jumpa arituh..hehehe

sarah ezeeliya - tapi kalau inspector sahab comel gini takleh kejar org jahat... tak larat..hehehe
Ayu Zuraida said…
xpe..mklang kepada inspector sahab akan tolong kejar..bak kata inspector sahab "sapa lagi tinggi??"...hehe..
RaYzeef said…
selamat hari raya haji SID. Bila nak naik aji? he he
Anonymous said…
comelnye baby umi...
Harry said…
inspector sahab.... haziq... caya la
adenium said…
ayu zuraida - hah gi lah tolong kejar...

rayzeef - alamak razif.. takkan nak start big... kene pikir untuk g umrah dulu kot..hehehe

harry - hehehe....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam