pagi yang mendamaikan

kalau korang nak tau... aku nih... morning type nya orang... betul.... aku suka waktu pagi... walaupun aku masuk kerja kol 830pg.... tapi....aku kuar awal dr umah... kadang before 715 aku dah sampai ofis.... kenapa...??? sebab waktu bangun tido aku memang dlm kol 6 lebey2 sket gitu... sesekali jer aku rasa nak bangun lambat.. sebab malas atau masih ngatuk... kalau tak.. time2 bangun tido... memang aku akan bangun jer...

kalau hari cuti... ujung minggu ke.. aku memang bangun pagi... kalau ada hal.. dah sah2 lah aku bangun pagi kan... kalau takde keje pun... tido lambat ke... apa ke... paling... kol 7 lebih mesti dah bangun... kalau takde plan.. aku bangun lah kejap... tgk tivi ke.. apa ker... kejap.. untuk mengantukkan balik mata tuh... rugi lah kan.. dah hari tak keje.. bangun awal gak... buat jer lah paper pun... yang boleh mengantuk... so lps tuh bleh lah aku tido balik... tapi kalau dah ada plan.. emmm ... tahan jer lah mata... kalau dah malam tuh balik n tido lambat... dah mata memang terus jer bangun time tuh kan....

skang nih kan maghrib awal... so kol 7 pagi dah macma terang jer... aku tak suka sket keadaan cenggitu... aku suka kalau pagi yang masih gelap2... sejuk..gituuuu.... banyak lah songeh aku kan... ye lah.. aku sika kalau nak g kerja... matahari belum ada... so sejuk jer... so... mood baik jer lah nak g keje kan.. kalau dah skang nih...kol 7 pun hari dah cerah... takkan aku nak g kerja lagik awal kan... emmmm....

weii... sori lah ye korang... dah dua pagi aku membebel yang haper2 kat korang.... esok aku tak bebel dah lah... aku buat citer lain plak erk...hehehehe



Comments

atty's said…
sid..kita serupa..kita serupa..
sama lah ..kty cuti ke lagi ari bekerja..mmg akan awal pagi..
masuk keje kol 9..lepas anto anak sekolah ..kol 7.45 dah ado kt opis..huhuhuh..
adenium said…
kalau kita dekat2 bleh gak g bekpest sesekali kan kakty...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan