disebalik pisau cukur....

huhhhh..aku paling lambat update... pasal pisau cukur nih.... hehehe...sebb i was away.... entri2 sebelum nih... macam biasalah...auto publish...hehehe
korang dah tgk pisau cukur..??? aku dah... aku suka... sebab aku suka fazura... memang aku suka fazura belakon... tak sangka plak..DORANG nih suka gaks..heheheh... so sempat lah kitorang ..terkejar2 lepas opis.... heheheh....

aku macam biasa tak reti nak buat review... emm tambah ngan malas...hahahaha...cuba tgk kat sini dan kat sini



ayu the sun ngan dila dok tgh nak ngoder.... opppsss...kitorang sempat lah quick dinner... huhhhh dinner katanya...err..kat waflle world.......
dila order..banana walnut waffle.... so yummy.... rose pun order yang sama......

my sinfulllllllllllly delicious coffee pancake... ada eskerim lagik tau....

ayu yang tak cukup meat ball masa bukak poser kat ikea arituh.... dok order meatball jugak... sedap.... sebab aku pun dok sama rasa..hahahahah

rose yang terlambat sampai... sedang cepat2 order.... tapi kitorang tetap lepak tunggu rose makan ..laju2..hehehehe... masuk2 tuh... terus citer mula...
errr... aku nih... citer pasal pisau cukur ke... waffle nih..heheheh



Comments

MY HEART said…
saya dah tengok semalam.. memang best.. rasa nak ulang balik tengok.. ngna awak .. nak x?? ahaks!
Lyn Yusoff said…
bila lah nak g tgk ni..
hope weekend ni free.. :)
adenium said…
my heart - bleh jer reen...jommmmm... err.. awak banjer erk../hahahahaha...dan dan kan..

lyn yusoff - lyn g tgk weekend nih...
Umi Rose said…
wahhhhh suka lah angle sid ambik gambar...nampak kurus...hahaha..

ha'ah ek..hang citer pasal pisau cukur ker pasal waffle nih?
adenium said…
umi rose - hahahaha... skill improvement..hhehehe..

emm u ngan ayu dah buat review baguss punya nya...hahahahaha...so i cter pasal waffle lah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam