makan-makan di labuan I

ujung2 minggu nih kita layan gambar2 makanan jer lah ye.... emm seb baik partner gi labuan pun salah sorang team treasure food ..hehehehe... err... dan ada part I tuh... emmm esok ada lagik lah kan...hehehehe


sungguh lapar lah pagi tuh... tak sempat dah... nak bekfest.. padahal..jap lagik makan jer lah kapal kan... tapi sempat gak grab loacker..ngan m&m....
steamboat... sungguh berbaloi... kitorang share dua orang... sbb sampai2 dah lapar... tempat makan senang..dekat jer ngan hotel.... kitorang stay kat WATERFRONT HOTEL LABUAN....seba baik tak tamak nak satu sorang steambot tuh kan..hahahaha
masa jenjalan tour petang tuh...sempat gak rembat durian...tapi isinya sungguh tak memuaskan hati lah....
kat labuan tak banyak ikan... tapi sebagai penggemar ikan.... bleh jer layannnnn
chicken wings... dua kali kitorang g rembat......
food dlm kapal terbang.... wahhh... skang dah dapat coklat best.... nih... kit kat..bukan berryl's lagik... tapi berryl's tuh best...nih lah kalau dah duduk belakang... food pun dah takde choice....
masa pergi... aku ambik roti jala... curry nya not bad... dapat ferrero rocher lagik skang... menariks....
err... tunggu sok ada lagik.... hehehehe....









Comments

BaiDuRi said…
Baru2 ni ke dpt ferero roche tu..bukan dah dari dulu ke? Ingat cerita saya kat YM tu..pasal mat tiarap tu? 3x2=6 ketoi la saya dpt..hahaha..mengong!
MY HEART said…
nak cekelet.........
adenium said…
baiduri - errr.. ye ker... tatau lah.. sbb nih first time dapat... selalu dpt barryls jer...hehehe

my heart - meh lah dtg umah reen..hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan