food review : mawilla - labuan

food review... food review... emmm kali nih edisi labuan erk.... mana lah sah kan kalau takde foofd review..kalau g memana kannnn...hehehehe...
tapi seafood kat labuan adalah tidak murah....
ini aku makan kat restoren MAWILLA ...(emm nama agak tidak menarik perhatian aku lah...)..alamak... kat mana erk exactly tempat nih....alah...kalau korang tanya orang labuan...sure dorang tau nya lah.... don worri... sebb labuan tak besar ..

ini adalah udang ye... yang digoreng macam ala ala celop tepung tuh... udang apa nama ntah... aku pun tak ingat... tapi sbb tak pernah cuba... so ...why not cuba kan.... kalau kat kedai nih... about rm70 gak sekilo... tapi kalau kat pasar... cuma rm40 lag sekilo....best... isinya tak lah susah nak dimakan macam ketam...
sayur... baby kailan..goreng oyster....
nih scallope... (betul ker aku eja tuh...??)....
my fave... siakap steam... besttt.....

bagik aku agak mahal jugak makan kat sini... sumer tuh... plus drinks... about rm140 ... tapi kalau tak rasa...mesti tak sah kan......
sebab makanan nya not bad... sedap.....
so...kalau korang g labuan... jgn lupa dtg sini.... ada satu lagi tempat nama anjung ketam... tapi nak kene booking bagai.... nan ado maso lah kan..so next time lah kot....




Comments

atty's said…
siakap steam tu cam shedap ..je..kecur liur nengoknya .
adenium said…
atty's - memang sedap kakty.... udang tuh pun lagik sedap... tapi makan kat labuan nih mahallllll... :-(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan