coklattttttt lagik

emm... baru jer kuor citer coklat.... nih kuor lagik kan citer coklat...heheheheh... apa lah pergi labuan kalau tak beli coklat... err.. tapi pergi dalam keadaan tidak bergaji nih.... ndak ada lah aku meng grab bebanyak kan... yang aku hambik... yang takde kat kt... kecuali yang kat duty free.. atau yang mahal sesangat kat kl... atau... yang.. apa2 jer lah... yang lain... adik2 aku kirim... emmm yang aku beli pun... aku letak sekali kat umah adik aku... kalau tak... tatau bila aku nak makan.... last2... bawak g umah adik aku jugak kan.... makan coklat remaia baru sonok... baru lah tak sedar dah banyak makan... lepas tuh baru rasa bersalah...hehehe
antara kedai coklat kat labuan nih... banyak lagik... lah.... oh ya lupa nak citer... kain yang di import pun murah gak kat labuan nih..... hehehehe
mau tak gilanya kan... kalau kat kl nih... sket punya mahal... cadbury import nih... tapi kat sini... sembilah hengget setengah jer.... ada satu yang versi import nih yang kita takbleh nak try... 'rum raisin' ... tapi aku tak jumpa plak kat labuan nih.... berkedai2 gak aku tgk... takde...tgk jer..


tiramisu..panacotta... creme brulle... apa lagik... semua ada.... emmm sesapa yang suka dessert memang suka lah.....

dark coklat.... siap ada intensity lagik.... yang 70% cocoa... yang kurang dark sket... sumer ada.... kalau ada duit banyak... mau aku rembat tiap satu....

ferrero garden... since tak tersebut2 harituh... so.. aku beli lah jugak... 5 falvour kat situ.... tapi paling aku suka pistachio..... err... bukan aku suka semua ker...hehehehehe
emmm.. lepas nih.... emngeluh lah kenapa tak kurus2 kan... abis coklat...kita diet balik ye..hehehehe



Comments

haya_yaya said…
kamu mau pipimu tumbuh seperti muffin??huhuhuu...akut nyerrr..
adenium said…
haya_yaya - emm alamak.... insap diriku... insappp nih... hehehe
Lyn Yusoff said…
sedapnyer..
nak skit boleh??
adenium said…
lyn yusoff - meh dtg umah lyn.. ada lagik nih...hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam