new DELL

aku dapat new dell..... tapi ini adalah hak kerajaan malaysia ye... untuk aku buat keje.... wahhh sungguh suka lah... sebab PC IBM ku itu... dah 3 tahun lebey usia nya... dan aku dah takde mood nak buat keje dah ngan PC lama tuh... echehhhhhh.....
spec nya pun.... not so bad lah... bermotivasi sungguh aku nak bekerja... hahahaha... ye ker.... sila muntahhhhh ye,...hahahah....

4GB ram... with windows vista installed is not so bad... running smoothly ... fast.... and the 160GB HDD is divided into 2 partition.....
sila abaikan keadaan yang kurang menyenangkan mata di sekeliling... hahahaha.... i can work hard with that environment.... but when i work smart.... my sorrounding is only my monitor screen.... hahahaha
so sebab tuh lah kalau korang tgk aku bersemangat kerje... adalah sebab nih lah... ye ke... bukan ker sebab banyak kerje2 yang perlu aku siapkan ker...hahahahahah






Comments

Ayu Zuraida said…
org skg dah pakai win 7 la kak..hehe..:P
adenium said…
ayu zuraida - learn bout how's govt do the procument.. then u will know ahy it is vista.. but i still favour XP very much...
cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

best!! dapat pc baru.
laju berdessuppp tu..
jangan buat ber face book dah la.
tiba-tiba berkebun ke apa kan.
wink..wink.
adenium said…
cik syahira - syahira..i dedikasi tauuuu.. :P heheeh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam