kereta baru lagik....

huh kalau tengok tajuk.... korang jangan lah speku plak erk... nan ado nya aku nak beli car nih.... tak mampu den.... dan skang... aku masih lah berpuas hati dengan apa yang ada.... emmmmm ini adalah ayat orang yang kurang kemampuan...hahahaha.... sila take note...

ini adalah kereta kawan opis aku nih..... wald isis.... errr... sila betulkan kalau aku salah...hahahaha... sebab aku kurang arif tentang kereta ini....
biasalah kan.,.. sesiapa yang ada kereta baru...kene lah bawak kawan2 merasai keseronokkan riding a new car...hehehe.... tapikan... kitorang betul2 rasa seperti tourist... bila pemandu nya membawa kami makan angin dengan kelajuan yang sungguh berhemah...hahahahah... sila jgn marah ye ....tuan punya kereta hehehehe
bagus jugak lah car nih.... banyak fungsi automatik... yang memudahkan penumpangnya.... hehehehe.... so bawak2 lah kami ride lagik..dan lagik.. dan lagik..hahahahah











Comments

Dy said…
WAHAHAHAHAHA...dah dua kali kan ku bawak bersiar-siar ....kita dah laju dah sekarang bawak...
Lyn Yusoff said…
bestnyer...

Sid,
Lyn tak wat open house lah this year..
tunggu open house yg sgt2 besar yer nnti.. hahahha
zOe said…
wahh merasa jalan2 naik wald hehe..lepas ni PI mau cari keta yg buat uturn illegal tu nan ado laaa..hehe
adenium said…
dy - wahhhh kene bawak lagik ah nih... untuk laju punya version..hahaha

Lyn Yusoff- wahhhh...bila kahhh... congrates... in advanced..hehehe

zoe - sbb tuh lah dia dan dan tukar kereta tuh...hahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam