di kala mata tidak mahu lena....

dah pagi pun nih.... tapi mata nih sungguh lah tak mau lelap.... tatau dah nak buat apa..... dgr lagu2 yang ada kat dlom hp.... tak jalan gak.... emmm ..last skali.... ku online ajer lah......

nih penangan cappucino aik cheong tuh la.... balik tadik...mood nak makan takde... seronok ...kalau takde mood nak makan nih....bleh lah badan nih.... mengurangkan bebanan.... tapi lapar..... last skali.... teringin nak minum cappucino tuh... layan ngan red apple.... huh... satu pasangan yang sungguh tak serasi kan.... tapi layan jer lah.... sambil baca email2 yang tak terbaca... kerana bizi lah sungguh kan....

ramai lagik kengkawan yang dok tgh online.... nun yang dok kat france... kat canada tuh..... dok ijau lagik kat FB dorang.... rasa nak tegur... tapi idea sungguh lah takde.... takat nak hi jer... tak payah lah.... otak tepu dah nih.... tapi mata tak mau lelap.... tesion nya..... badan penat giller... sungguh penattttttt......

pagi jap lagik... g kerja.... banyak dah episod bizi menanti... audit itu ini... semua jalan skali..... aku perlu propah lagik ke... emmm no komen..... biarlah aku dikomen.... heheheh... bukan rela... tapi keadaan memaksa.... ada keadaan yang tak boleh diubah kan... errr... ini aku dok membebel apa yang akan di audit nanti ye....

aku really need quality time for myself... alone.... rupanya... ada jugak kawan sekerja pun sependapat.... sungguh hectic lah ... orang2 kat opis aku skang... sumer nya takde yang nak ada masa melayan kaki untuk digoyang.... huru hara sendiri jer kitorang.... cepat lah brakhir kebizian ini....

tadik.... ada orang tanya....'ko tak cuti..?' ... baru aku perasn dah lama aku tak cuti tau... tapi bulan puasa arituh... aku ada amik cuti..... tapi orang tak perasan..... nnt lah... awal november nanti... setelah kebizian mula reda... bleh lah aku merehatkan diri kejap......

huishhhh.... ada plak idea aku nak membebel kat sini.... jgn...... nnt kang tak pasal2 korang kene baca bebelan kosong aku semata......adoi .. mata..lena lah mata....... pagi nanti.... banyak hal menanti..... mengantuk lah aku nampaknya.......

tatau lah korang...... arrrggghhhhh.... nak tido.... nak tido.....



Comments

*ayu* said…
tido je sid..
jangan pikir sangat keje tu..
:)
adenium said…
*ayu* - dah mata totap taknak lolap... camno .. :-(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan