welcome - RIAN SHAMUEL HAIDHAR

friday harituh...the GBM pergi visit rose and famili... to be exact...nak g visit RIAN SHAMUEL HAIDHAR... the new born baby.... janji ngan Ayu The Sun kol 630 nak jumpa kat QB... tapi ... 630..aku masih lagik dlm meeting room... hehehe...sori ....
introducing RIAN.... wahhh kalau dah besar nanti mesti RIAN jadik 'tall n hensem' guy nih... comel..... MIA pun seronok jer nampak bila dah jadi kakak.... rose pun cakap... sejak beberpa hari nih... MIA being a gud sister....hehhe

supprise..... !!!,... actually kitorang dah diskas dalam jemaah... nak bagik apa... lagikpun rose looking for sumthing jugakkan... aku let them decide jer... dan setuju... kan aku damn bizi last week.... sampai duit collection pun aku pass over to AYU masa jumpa friday arituh..hehehe
tadaaaaa.... the hostling from Lilcaliph.... and bag jugak.... alah beg mende ntah... tapi apa ntah jadik akt my hp... mana g ntah gambar2 tuh....
sampingan....nak tgk... g blog rose lah ye...
huh... wpun aku dah banyak makan harituh... tapi sebab tension ngan banyak keje agaknya... aku lapar sgt.... atau agaknya... memang dah ngidam lama dah nak makan ayam nih... lemon rosemarrie chicken kak didi tuh... yang korang selalu tgk kat redmummy dot com tuh....
ayu the sun ordered two whole chicken ...bestttt.. rose prepared mash potato and salad..... huh... tak hengat aku makan....hehehe
dekat kol 11 jugak kami balik.... ayah MIA keje.... seronok giller tengok rose ada RIAN... aku plak yang teruja lebey......hehehehe







Comments

*ayu* said…
aqilah cantik...
rian handsome..


jenuh la rose nak jaga...
huhuhu
Munirah Abd said…
rian punya hidung macam mancung laa..

surely akan jadi lelaki hensem gagah perkasa ni..hehehe
JIVEBUMZ said…
mak ai nama payah nau nak sebut kak oi tergeliat lidah cek..hihi
adenium said…
*ayu* - hahaha... tuh lah pasal.... sekali dapat menantu 2 nanti..heheh

munirah abd - tuh lah... mancung kan... emmm masa kita dah takleh ngorat rian...hehe

jivebumz - hehehehe... panggil jer rian...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan