orang surat kabar omputih bagik award plak...

thanks ayu the sun (thesunearthmoon.blogspot.com)

1. copy award di atas untuk diletakkan di blog anda

2. nyatakan 5 jenis fakta menarik tentang pemberi award ini.
- keje kat the sun ke?(err...ini bukan fakta..ini tanya..hehhe..aci la erk..)
- sweet jer dia nih....
- macam rose kata lah... nih kira ustazah GBM..hehehehe..
- suka kaler kuning.... bunga matahari..ye lah kan...
- pakai make up remover cum cleanser shu ..hehehe


3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
- aku suka makan...walaupun mulut asyik cakap nak kurus...
- aku suka kaler merah...
- aku suka lancer 2.0GT walaupun tak mampu nak beli...
- aku suka shopping
- aku sedang usaha nak capai berat ideal... walaupun akan nampak sedikit tak cantik kalau aku dapat berat ideal..haha
- aku sedang berharap untuk menang satu tiket perutian....
- aku pun sedang berangan nak terbang jauh hujung tahun ini....
- aku sayang haziq
- aku berdoa supaya cepat naik pangkat... so boleh naik gaji...boleh shopping lebih
- aku sedang usaha untuk suka membaca...hehehe

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
- lamanbaiduri.blogspot.com ( baru lepas naik pangkat..hehehe)
- mhairi-r.blogspot.com (baru balik london...heheh)
- kojah.blogspot.com (baru abis exam)
- itangmanih.blogspot.com (baru baik demam...)
- muniiera.blogspot.com ( baru balik bercuti.... dan makan nasi kerabu tak sedap tuh..heheh)
- ubisetela.blogspot.com (baru dapat doctorate...)
- amirachaos.blogspot.com (baru abis exam gak nih...)
- yayaaddini.blogspot.com (baru baru nih jer nih..hehehe..ntah haper2 kan...)
- piayuco.blogspot.com (baru ddapat kereta...)



Comments

kojah said…
thanx akak yg beli kete bawuuuu...naik naikkkk kete baru...=)
BaiDuRi said…
colan-colan yang kene tag tu musti kene yang 'baru..' ker? hehe..
haya_yaya said…
UHUKKK..UHUKK...rase pijau je tgn ni nk buat tag..;)
piayuco said…
vrooom..vrooom...hehe..seremban,melaka, ipoh...gerak skg..hehe..
adenium said…
kojah - old car lah... baru beli jer..hehehe

baiduri - hehehe... tuh lah pasal...

haya_yaya - tetiba....hehehehe...tunggu hilang pijar....hehehe

piayuco - nih kene respon lah... update blog!!!
piayuco said…
aduh..lum ada kesempatan la..baca blog org dh la..hehehe...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan