kesah pelekat kereta

ada sesapa yang dah order car sticker dari redmummy dot com.... the sticker is out .... so sesapa yang dah bayar.... tunggu lah sticker itu sampai ye.... atau ada yang dah sampai...hehehehe.... apa kata nampak sesapa yang pakai stikcer tuh..kita honk honk mesra..hahahaha

selepas jer bfast...kitorang terus lah mulakan kerja masing2....

apa yang ayu bebelkan kan pada yan tuh...hahahahaha
cantik lah setem... nampak sgt dah lama tak post mengepos surat kan... sejak beremel nih...
hah korang... sesapa yang dapat sticker tuh... ada dapat lah satu note yang GBM pun tak dapat tau...dr redmummy... tulis tangan ok... satu2... so korang bayangkan lah... bukan main photostate ye.....
err.... naper yang nih byk sgt setem nya..... hah sbb nih untuk orang jauh... emm patutnya kita kene charge ngan pound nih....kan kan kan
"ada duit untuk charity tau" ..kata ayu the sun
so macam tuh lah aksi2 GBM...sebelum sticker tuh sampai ke tangan korang ye.....











Comments

assalamualaikum..
syahira a.k.a pink tak sabar-sabar nak lekat sticker tu. nanti boleh honk-honk sesama kan..kan..
Wawa_Nadwa said…
tak sabo nk dpt stiker itu.
huhuhu!
JIVEBUMZ said…
sticker ape tu?? ala nak jugakkkk
macam best jer boleh honk honk
adenium said…
Diari Milik Pink - esok atau lusa... mesti dapat nih... okay... kita hink2 ye... :-)

Wawa_nadwa - sabar wawa... esok kot... heheh

jivebumz - hah..jivebumz... nih mesti ada skip2 baca entri kiter nih... ritu ..kita buat sticky moda lagik tau... :-( ....
takbleh honk2 lah cenggini...heheh
piayuco said…
sticker dh dapt..tapi kete lum dapt..den nk tampal mano?tampal kat dahi nnt xleh nk honk2 lak..hehe...
adenium said…
piayuco - bila car kuar..??

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam