naili's @ ampang

emmm korang... akhirnya... sampai jugak aku kat naili's nih... dah lama dah nak makan kat sini... asyik tak jdik jer kan... so malam tuh dok lepak makan2 ngan GG ngan LAN... sampai kol 1 lebih....

aku memang taknak makan malam ... tapi GG blom makan.... so kene lah makan berat.... LAN dah dinner kat umah.... so i asked him to share my orders jer....

nasi goreng kampung GG... macam menariks... aku suh GG order nasi goreng sardin...belh aku rasa..hehehe... tapi GG tak minat....
aku orderrojak buah.... sebb dari hari tuh ngidam nak makan rojak buah... best rojak buah nih...
i yang alwitz ambitious .... also odered cucur ikan bilis... fave lah aku mende nih korang.. tapi this cucur is difrerent... best tau... well.... knowing me... all food tuh best kan... semua bende makan... so... sebb tuh aku tak kurus..hehehehe
we all ordered iced cappucino....
sambil makan.. sambil borak... sambil gelak... tuh jer lah ...dah lama weii tak jumpa kan... over 3 years... hehehe... tuh yang tak sedar dah pagi.....
macam2 citer kuar... mostly flashback lah kan...hehehe... tak sangka GG kata dia ada jugak terjumpa2 'mamat' tuh - office affair a.k.a skandal aku..hahaha.. tapi yang best.... GG tak sangka lah dia suka kat aku sampai cenggitu.... LAN definately lah tau... sebab pernah masa aku ngan LAN outstation... pepagi buta dah call LAN checking on me... kalau aku tak pick up koll... hah gitu... tapi itu citer lama... all gone,....hehehe







Comments

haya_yaya said…
Buat ler 'tak jadi gi' selaluuu..
cerah masa depann..huahahahaaaa....
adenium said…
haya_yaya - akak...tak paham.... apa maksudnya tuh...???
zOe said…
naili's ni pun antara tempat yg aku tak jejak lagi ..apa mcm bila laks ko nak bwk aku makan sini :P
adenium said…
zoe - hek eleh ko... bebila jer aku bleh bawak kalau ko kat sini lah.... arituh beriya aku sound kat si has nak g sakae ngan ko.. tup2...aku tanya ifa ko dah balik... hish... seb baik tak kempunan..hahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam