bfast bersama GBM

kalau korang biasa singgah kat blog nih...atau mana2 blog GBM.... mesti korang perasan yang kami ada jumpa once a month.... kali nih aku jadik tuan rumah.... biasanya kami dinner pada hari jumaat... tapi disebab kan ORANG KUAT ada event malam tuh... (nak tau event apa... g visit redmummy.com ye)... so kitorang plan nak buat bfast....
sebagai tuan rumah... aku dah recce2 lah beberapa tempat.... memula ingat nak g Park Village kat damansara utama.... tapi tempat tuh sentiasa crowded... tak sesuai ngan activiti kitorang seterusnya.... then ingat nak g nasi dagang ulik mayang.... tapi last minute.... kitorang g bfast kat memori corner... dengan alasan...sebelah jer pun .... ye ke...hehehe

lokasi tempat nih kat taman melati.... kalau dari mmr2 tuh memang bleh nampak dari tgh jalan tuh...
ini teh c.... tapi tak berapa nak nampak layer-layer nya kan...
ini nasi lemak rendang..... kak red order...
ini dried curry mee... yan punya.... aku dan ayu pun go for same dish...cuma kami replace mee ngan meehoon
one not enough.... tuh lah rotinya...
so itu adalah diantara jer lah apa yang kami order..... tak sempat nak snap semua... sebab banyak bende yang kami nak catch up kan... kalau kitorang berjumpa...... kebetulan meeting kitorang kali nih.... sambil sambut birthday dila... actually 28 april harituh....







Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan