the red

hah korang tgk gambar kat bawah tuh.... actually aku dapat dari empunya blog redmummy dot com... thank kak merah... dah lama nih... tapi kebizian mengekang aku...hahhaha....
korang dapat teka tak apa....masa memula dapat tuh...sungguh aku takde ilham tau....
bukak zip bagai...ilham tak datang gak... terus tepon GBM bagahian selatan... sebb dia dapat yang sama gak.... ooo......


tadaaaaaa.... ini lah dia.... beg tuh... suka ...suker.... beg merah.....

hah...korang... aku baru nak tempek sticker nih kat blog.... kat blog ok.... tapi kat car dah lama... dapat jer terus tempek...... eh ..aku lom jumpa pun kat jalan... yang pakai sticker nih.... korang ada nampak aku ke...hehehhehe








Comments

Munirah Abd said…
my umi pun penah dapat bag cenggini masa g kenduri kahwin..

rase cam pelik apakah benda ni..
sekali ayah yg hebat dapat tau apakah benda yg pelik itu..

lorrr bag rupanya..hahahhaha
adenium said…
munirah - hehehe... memang takde ilham masa tuh... tapi suka sgt ... sempoi kan beg tuh...
piayuco said…
lum tempek la..hahaha...
JIVEBUMZ said…
wah sangat hebat beg tu.. payah bebeno ker nak pasang nye..hikhik

lawa stiker!!
adenium said…
piayuco - gi lah tampal...

jivebumz - tak lah payah...cuma blur..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam