manhattan lagik

manhattan lagik...????? errr... no komen ye... kan harituh...aku memang ngidam nak makan salmon kat sini.... tapi dah g melantak platter for two... so... last saturday...aku g lagik manhattan... g makan salmon tuh.... so... malas lah nak cakap apa kan...hehhehe

fish n chips.....



so... ni lah salmon ku.... comes with chips.... bestnya.... anyone yang nak ajak n belanja aku makan salmon... bleh jer... hehehehe






Comments

Munirah Abd said…
kak sid..
saya lapo tgk makanan itu..

oh makanan..makanan sedap..
sodapnyer... hik hik...
ada award.. sila sila amik...
piayuco said…
peh..gua meleleh la tgk salmon ni..jom lepak mkn salmon lagik..
adenium said…
munirah Abd - rasa macam nak buat kunjungan lagik... ada mau ikut...???heheheh

mimie azim@sk - memang sedap... tuh yang berkali2 kunjungan tuh...hehehe..
orait nanti kita hambik... tq anyway

piayuco - bleh ..bila... next week ok..??
JIVEBUMZ said…
nie yg tak tahan nie.. nafsu makan meronta-ronta.. huhu teseksa jiwa nengok gambo makanan niehhh

adoyaiii :)
fana said…
Kak....
First time mengomen d sni..:)

Sodap laaaa nmpk itu salmon....:)
adenium said…
jivebumz - hehehe..kalau dah sampai merinta nafsu makan tuh...jom lah kita g makan....

fana - hi fana...welcome ...

memang la sodappp... salmon tuh...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam