nasi lemak tangling..

ramai yang dah tau nasi lemak tangling nih kan.... heheeh... rupanya open on sat n sunday gak tau.... so kalau sesapa yang nak nerai.... bleh lah... tapi weekend macam tak banyak lauk sgt jer...

the q...


ada van ko... siap tulis nama hah....
my sis-2: nasi lemak ayam and bergedil, mysis-3: nasi lemak ayam merah n limpa(nih aku nak nak), and my BIL: nasi lemak sotong n paru....
P.S : aku kan berjogging... mana ada makan nasi lemak nih..hhehehe...






Comments

yee ke tak makan.. tah tah lauk lauk yang diambil oleh bil n adik n kakak tuh semua u sebat.. keh keh keh....
Munirah Abd said…
heheh boleh caya ke ni...hahahhaa..
ke main amik sikit2x di pinggan org lain...hiksss
itangmanih said…
oo weekend pun bukak ek?tp mesti ramai org kan...mesti cepat abihhh...huhu...
zOe said…
woo terliur aku tgk ..tak boleh jadi ni nak kena g jugak la kl cam ni ..kul brapa ko g tu sid? byk lagi lauk dier eks..
adenium said…
mimi azimask - mimi... mana tau nih...shyyyypppp...hehehehe

munirah abd - hah nih sorang lagik... nampak erk... shyyppp...

itangmanih - bukak sampai kol 12... org mcam biasa lah...mesti beratur,,..hehehe

zoe - aku g dlm kol 8 kot..... weekday lagik byk lah kotnya...tapi bleh jer... aku bawak ko sini..erk..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan