jom lunch

lunch lah pulak.... actually it was last sunday.... lepas dok tgk blog KAKTY pagi tuh... terus plan nak makan kat mcD... siap banjer adik2 aku...adik aku kata... esok dah nak gaji..aku emmang tak senang kalau tgk ada duit lam purse...hehehehe

g mcD drive tru tuh jer... kuasa lah aku nak turun order... dah lah parking susah...
double cheese burger n oreo mc flurry for haziq.... quater ponder for me... bigmac set my sis-2 and mc chicken set for my sis-2.... tak beli lah milo fave haziq tuh.... bila sampai umah dia ngan du kat umi dia..."mi... milo takde lah... haziq tak boleh minum milo lah..." emmm suh lah umi ko buat jiq...hehehehe
berbaloi lah set lunch nih... tambah2 plak... termasuk weekend kan.... hehehehe






Comments

JIVEBUMZ said…
alaaa terliur plak tengok mc d nie padahal baru aje mamam aritu.. jumaat lepaih rasanye..hihi tak pe saba saba :P
atty's said…
kty lak..tgk mcd kt blog sid..nie ..nak makangak mcd..heheh
adenium said…
jivebumz - rasa macam nak g mcd lagik jer lunch hehehehe... temptation..hehehe

kakty's - kakty... umah kakliza sok ada mcd kot..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam