"... CERAIKAN AKUUUU....!!!!!"

errr...korang...jgn lah speku kat aku ye..... sungguh... memang aku belum kawin... dengan sesapa pun... takde orang pun lah nak kawin ngan aku... so macma mana nak cerai plak kan.....

al kesah... biasa lah aku... susah betul nak tido memalam skang nih.... ada jer...mende yang ganggu pikiran... takper lah...malas nak pikir pasal tuh....
hsih... dok pikir...sapa yang aku nak kcau malam2 gini... dah almost 1 pagi dah pun.... nak call sapa... nak sms sapa.... emmm.....

hish lam hati nyesal plak tak g tgk midnite ngan kawan sabah aku tuh... dah aku sampai umah baru aku tau.. dia tak balik kk lagik... tuh lah ko mamat... kalau cakap awal... aku takde hal...dah aku nak lelap mata baru ko cakap nak tgk wayang la.... len kali lah ye.... sebenarnya aku penat bangat... sbb baru sampai umah... dan tangan pun takleh nak angkat nih... kan aku yang terakhir hantar paper tadik..hahah

pikiran mula lah... pikir macam2... aku tak suka tau...dok keadaan mcm nih.... tetiba terdengar.. ".. cerai kan akuuuu..." ... " .. ceraikan aku..." ... byk kali tau... hish...sapa pasang drama melayu kuat2 pagi2 buta nih.... hish... takkan rewind kot dialog tuh... dgr lagi nih....
aku bangun tgk kat tingkap... dari tengkat 5 tuh.... tgk ..mat2 nepal ..bangla yang dok guard kat phase sebelah...dok memandang kat satu arah.... then dengar lagik.... pompuan tuh dok ulang suh ceraikan dia.... hish... gaduh ke....

tetiba dlm pikiran aku... nih mesti laki minah tuh buat hal.... lelaki nih pun...cuba lah belajar hargai pompuan.... errr...actually aku tatau pun sebab musabab...saja speku jer nih...lelaki memang macm tuh minah.... takyah lah ko jerit2 tgh malam... sampai selang 2 3 blok bleh dengar.... jgn lah dok buat jatuh maruah kita pompuan dok jerit2 tuh.... ko buat jer sesuatu kat dia.... REVENGE... bila dah sakit hati... baik ko buat bende yang ko puas hati kan... nih..ko dok jerit2.... kang silap2....smpai 7 keturunan orang dok ingat citer ko tuh....

aku ... senang jer... klau ko buat aku sakit... ko kene sakit gak... tapi tunggu lah.. aku betul2 sakit... ko tau lah... lembut ke keras aku nih... kalau aku dah cakap baik2 ko taknak tolerate kan...
errr... apa plak yang ko merepek nih mayang... ntah....



Comments

zOe said…
haha ..kat kd ker ko dgr dialog cerai2 tu? ..blok maner?..tapi kan selama aku dok situ memcm la dgr dan nampak ..lom lagi masa famili chinese tingkat 2 blok depan situ gadoh ..yg tuh satu taman boleh dgr and tonton live ..scary jer tgk dieorg dok bertumbuk2 kejar2 dlm rmh tu ..
adenium said…
zoe - huishhh dasatnya.....hahah...nih kat carmila ke haper nama tuh.....
hikk hikk.. tetiber tingat citer p.ramlee.. seniman bujang lapok tak silap yang suami isteri india gaduh tetengah malam tuh.. hihihihihih
adoiii....
dah la senyap sunyik kan.. mesti semua org cam tertanya tanya apasal la sampai kena jerit jerit tuh.. hihii
kesian....
piayuco said…
hm..cian lak kat dia..
mesti skg dia tgh berserabut..emosi xbetul..dan mesti rasa cm mls dh nk teruskan hidup..
adenium said…
mimi - series... memula ingat drama.... mana nak sangka kan..dah nak pagi tuh tau...hehehe

piayuco - biasanya mcm tuh la....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan