layan jer lah......

pagi sabtu...jom kita rileks2 lah..... malas nak buat entri berat2... hahahaha... ada gak nak cter pasal cuti..... aku jumaat tuh... pasal henbeg.... walaupun dah kuor dalam redmumy dot com...hahahaha.... saja nak tunjuk gambar2 makanan.... hehehehe...
ada orang cakap... aku suka tunjuk makanan kan... so aku tunjuk lah...heheheheheh.....

pastri nih masa aku gi ada half day talk kat west in.... besar2 tuh,.... so tatau nak makan mana satu.... dua tiga kaoi aku duduk bangun...duduk bangun tau... tatau nak hambik ke tak.... nampak menarik... tapi size normal tuh..... biasa kan dorang buat kecik.... hahahahah... last2 rsa gak satu..... not bad lah.....

lately akun memang makan tak hengat sket... sbb tension lah...keje byk... macam2 lah... tapi sambil tuh... jaga2 lah jugak kan..... wahhh minggu depan aku kene mula puasa lah.... puasa ganti.... hahahah... kang kot tak ingat.... nih dah bulan 6 dah kan..heheheheh



air nih kat QB... rasberi soda ke mende ntah.... macam2 air ko kat sini... ada satu air tuh peanut butter haper ntah ke..... memula nak try... tapi tak jadik.......so kene g QB lagik lah nih.....heheheh
adoii.... aku takde ide nih..... pagi sabtu nih...... assigment pun tak sentuh lagii..... esok byk agenda....heheheh...nnt ye.... sok aku citer lagik.... mata aku dah nak terlelap jer rasa..... aku kat luar nih..... dok menghidup udara...awal pagi sabtu..... dah kat 1am nih..... otak blank ..hehehehe...sambung nanti ye....






Comments

atty's said…
sid..sedap...nya..kecurliur..kty..
adenium said…
atty's - sabar kakty... sabar... errr jom kita g hi tea nak..:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam