tgk yang free jer la...

hish...nih kang ada orang yang marah nih kalau aku tunjuk.... ntah lah korang.... aku dah lama dok pakai product nih.... so aku keep on jer lah.... niat aku bukan untuk menyumbang ke arah itu.... ok kot erk.... bukan niat jahat.... ntah lah kan....
actually kan 1st mei arituh dah memborong... tapi nan ado cukupnya... sebab duit limited... baru nih...jusco day bandar utama... aku rembat lah sket lagik....
so melambak lah yang aku dapat free... wpun ..dia bagik yang kadang2 aku tak suka... aku bagik jer kat adik aku si AYU tuh... untung ko kan.... takpun aku tukar siap2 ngan apa yang aku nak guna......

aku memang tak penah beli lah all about eyes... memang manjang dapat free jer... sbb tuh aku tgk2 jugak lah kalau apa yang dapat free... supaya berfaedah kan... sebb niat aku untuk diri aku kan..hehehehehe.... nih ada lagik dalam pikiran nak beli sumthing..... tapi... amcam biasalah kan... duit yang limited... kene lah berperingkat2..hehehehe....





Comments

atty's said…
salam mayang..lama tak masuk sini..baru pasan link ilang..masa reno blog..hehehe..

len kali kalo ade yg tak nak campak kt kty tau..
piayuco said…
tu la namonyo rojoki..hehehe..
adenium said…
atty's - ingatkan kakty bizi...heheheh... insya allh bleh jer... tapi selalu dapat kat pengomen bawah tuh jer..dah dia dekat..hehehe...nnt erkk..

piayuco - bila nak bagik rezeki kat sini plak...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan