makan-makan@U7, shah alam

actually kan korang weekend arituh.... penuh dgn aktiviti makan2 jer..... hah nih nak citer pasal makan2 kat umah my fren... chah... actually aku tak pernah jumpa chah....dah 15 tahun kot...kitorang satu skolah ... yang lain2 ada gak jumpa... ye lah... being the busiest woman alive dolu2.... kadang2,,... bila dorang organise apa2... aku selalu miss the boat... keje ...nak wat cmne...

kitorang memang selalu bercakap2 dlm email lah... mailing list sekolah dorang.... ntah macam mana...chah ajak kitorang makan2 kat umah dia.... sunday arituh.... dah memang aku free... so aku takde masalah lah kan.... tengok lah tuh.... punya lah byk food yang chah sediakan... walaupun diorder kan...heheheheh....


ini kueh talam sugi.... ok lah rasa nya...


talam keladi.... besttttt

wahhh...nasi dagang...version trg... memang best....

close up sket... yang kat dlm pinggan aku...heheheheh
nih lauk nasi minyak... nasi minyak pun ada tau.... gulai daging ngan ayam nih lauk nya lah..
antara yang awal dtg lah ....ada lagik tuh.... yang dok sibuk ngan anak meragam lah... etc kan...
seb baik demam aku tak melarat... sabtu hari tuh...sebb sungguh lah kesana kemari... aku sampai demam.... kalau tak...memang tak g lah umah chah..... so chah... thanks.... jemput2 lah lagik....muahahahahah
to kurapt kalau baca... rugi mung...nasi dagang best... tapi dah demam..pe nak buat kan... semoga cepat sembuh...










Comments

haya_yaya said…
aipppppppppppppppppppppppppppppp...
mu makang lagik ke?
noti mung nihhh....geget kang...; p
Munirah Abd said…
ari tu kan g ganu kan..
teringin la kan nak makan nasi dagang..
tp kan..xkesampaian hajat ku..
dpt makan nasi kerabu..
tp xsesedap pakcik melaka yg ada anak hensem tu buat..hahahha...

** nak gak kat sini mention pakcik melaka ada anak hensem..muahahha
adenium said…
haya_yaya - kak yaya...moh le makan sekali....
hehehe...adoiyai kak..tak tahan nafsu wooo...

munirah abd - munirah ... emmm munirah.... "....yang ada anak hensem tu buat ...a' hehehe...i like this statement tuh,.. nasi tak sedap pun takper... bebeila nak g beli lagik..ajak akak skalik ye...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam