P-R-A-D-A

tadaaa...... perfume nih.... ini miniture jer ok.... actually lately byk gak aku men'shop'kan diri...tapi malas lah nak tunjuk kat sini.... sebabnya.... itu semua aku...rasa keperluan jer..hehehehe

kenapa aku hambik prada nih... ada dua sebab sebenarnya.... wahhh..kalau dah beli tuh... ada jer sebab kan.....

sebab yang pertama.... minggu lepas ke bila ntah... aku kuar ngan kawan aku nih...dia dok tgk prada nih.... try2 bau... best gak... tapi bukan lah macm aku nya bau lah kan.... rege bleh tahan gak... korang tau lah kan... fave perfume aku kan segala2 dari BOSS.... dan itu jer kemampuan aku pun..hehehe...itu yang sebenarnya... tapi bila bau prada nih... best gak wooo.....kalau nak beli pun...biarlah ada duit lebey... lagipun... baru jer beli arituh kan... wahhh hati baik ku berkata...hehehe

so sebab yang keduanya.... sebb aku dah langsung takde miniture... untk travel.. atau yang aku nk letak dlm hanbag aku tuuh... penting woo... kene letak perfume dlm hanbag...kenape>...??? dah tuh... tetiba... kalau dah malam ke hapa ter.... ko kat luar... tetiba ada org yang korang suka ajak gi dinner ke... alamak... mesti lah nak bau best habis kan... hah... kalau ada prada lam henbeg.... wahhhhh ....apa2 lah kan.....

so itu lah kenapa aku grab prada nih..... sebab keperluan kan..... :P










Comments

*ayu* said…
meh campak sekotak..
Munirah Abd said…
haaaaaa betul2x harus ada perfume di dalam handbag..
dan saya masih lagi setia dgn vanilla dari bs
zOe said…
caitt..kalau perfume tahap keperluan is yg below rm100 tau :P ..prada tu brapa nyer hehe..

a'ah la sid mu sopping jer sekrg..durian runtuh kaa
adenium said…
*ayu* - nah hambik ko sekotak...

Munirah Abd - akak ko nya fave boss..hehehe...arinih pakai prada...

zoe - abis tuh... kalau dah tetiba berkenan..hey..tuh aku grab miniture jer lah....
shopping sgt ke... hahahaha
Ahkak Merah said…
4 kotak....

ada lagik 7 kotak

for 11 dulang hantaran serba berdiri aku

jangan buat2 lupa kayyy
adenium said…
ahkak merah - wahhh...kalau ini size untuk 11 dulang tuh... emmm kita deal lah ye kak... *tut* punya paal kan..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam