bday present

besday haziq dah lama... tapi lom gak beli hadiah yang dia nak.... celebration pun tak buat lagik...dek asyik kitorang bzi jer kan.. ada jer yang tak avaiable minggu2 tuh.... so harituh... kebetulan aku g jusco day... carik lah sekali... hadiah yang dia nak.... kanker dia request thomas train dari aku......
emmm dok tgk2 thomas train tuh... rasa macam tak berbaloi jer nak habiskan ratus ratusan untuk mende nih.... nak beli yang dlm rm50 tuh,,...rasa sungguh tak berbaloi lah plak.... cenoet jer ... pikir2...baik aku beli kan baju kat dia... so aku belikan lah baju n suar.... and belikan jugak lah... set thomas nih... ini yang paling berbaloi aku tgk... rege pun rm79.90 jer... ok lah kan....

punya lah suka... sampai taknak tido.... dah tuh.... paginya... bila abah dia kata... 'sapa main thomas haziq tuh..?" ..hah korang...terus bangun... belh gitu.... dah tuh... pagi semalam.. ada dialog tak hengat dia...

haziq : bob der(bob the builder) blom beli lagi...
aku : mana ada beli... tak beli dah..
haziq : maklang dah janji nak beli......
aku : tuh maklang dah beli scooter....
haziq : oo ye ke...
bleh tuh....

aku belikan dia suar nih lah..ngan tshirt... from seed .. kanker masa raya aku belikan shirt n couldroi... pakai sekali masa raya jer.. dah tak muat.....
hamik ko.... maklang dia pun muat tau...hahahahahaha
ini haziq plak.... wahhh ngikut gaya maklang tuh...hehehe

alamak jiq... terlebey gaya lah plak...hahahahaha
adoi lah.... jiq....hehehehe






Comments

sato17 said…
so cutee... :)

(O_o) err.. suar yg haziq and mak lang dia pakai tuh sama saiz ka? uhuk..
ohbukan said…
heheh..bergaya sakan si jiq ni....haziq yang besar ke mak lang dia yang kecik sgt neh?
kojah said…
eiii geramnyer!
Doodle Store's said…
amboi dia xnak kalah ngan gaya..hehe sweet
Mama_anggun said…
soo sweet..!! comel la haziq tuh...pandai lak tuh...

hehhee...budak2 nih...kalau dah janji...mmg dituntutnya! tak aci ganti2....!
adenium said…
sato17 - sato... suar yang maklang ngan haziq pakai tuh..adalah suar yang sama.hhha

ohbukan - emmm susah nak bagik jawapan... maklang kecik kot... ehh...haziq yang besar..ehhh ..hahahah

kojah - mana bleh geram jer.. haziq nak pressie... heheh

doodle Store's - sebb dai tau.. akan di blogkan..hehehe

mama_anggun - tuh la...memula dah ken main janji... hehhe
piayuco said…
aduih..
xpasal2 mklang kene blakon dlm entry kali ni..nsb baik mlang pakai suar ni..klu x, jiq xnak pakai tau..sibuk sgt nk main thomas..dan nasib baik jugak haziq muat..klu x, rezeki mklang la kot suar ni..

pembetulan..
mklang dh slim lawa..maknanye haziq la y TERlebih besar dlm hal ni..hehe..mklang pkai npk fit..jiq pakai npk hiphop sbb londeh skit.hehe..
adenium said…
piayuco - tapi yang ;ebeh nasib baik...suar tuh tak dapat kat u...heheheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam