salam pagi isnin....

tup tap tup tap... dah isnin lagik kan..... wahhh... mesti malas nak keje semua arinih kan... long week end.... haaaaaachuuummmmmm... adoiii... berdebu sket blog nih kan... hehehe... biz sket lah korang.... tapi ... nak gak menulis nih..hehehehehee...

actually aku ada kat shah alam... last week... dan minggu nih jugak... dok kursus kat UITM ...certification nih... emmm.. hazab lah jugak.... sebb macam2 nak kene buat dalam masa yang singkat.... orang belajar dua semester... kita buat dua minggu... hehehe... kejar lah mana yang blehkejar...dah semakin berumur nih... pick up slow sket lah kan... hehehe... tension giler nak buat exam semua tuh... tiap chapter ada exam..hehehe..

tapi sebenarnya...kelas nih seronok... suasana dia lah kan... sebab... lecturer cool giler... sempoi jer... dah tuh ada gak gang2 yang cepat pickup nih.. so sama2 lah kita membantu... "apa yang penting.... kerjasama" ...dah tuh... food provided.... huh.. gemuk lah aku.... kalau tension sket jer.. gi makan.....makanan dia sempoi jer..macam masakan kan umah jer... tapi best.... kari ayam... tomyam... masak asam... daging goreng kicap... apa lagik...hahahaha....

cuma yang kurang best.... memang takde long weekend lah... friday arituh.... sampai ke ptg kitorang kat lab... ada yang ambik exam online terus... sebb esok bleh buat skill based test jer....
dah tuh... hah gitu... emmm maknanya... sabtu pun..kitorang bertapa kat lab jugak lah...yang agak kurang best... bila cuti2 nih... nak bermanja ngan katil ..bantal... selimut... terpaksa lah dilupakan...seb baik kelas cool giller... so takde lah rasa pressure sgt... rileks jer.....

tapi kan... hazab jugak lah nak gi balik kat shah alam nih... ko lalu lah pusing mana pun... tetap lah jammmmmmmmmm......takper lah... ada seminngu jer lagik.... another 2 weeks program.... buat kat tempat yang aku suka....kat opis aku lah..hahahaha

emmmm...ok lah korang.... minginggu nih empat hari lagik keje kan...so keje lah bebetul..kang tak cukup masa plak nak siapkan keje..hehehe...christmas day pun.. aku dan kawan2 masih lagik dok kat lab... skill based ngan exam lah hari tuh...hehehe...lps tuh... kita enjoyyyyy...



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam