rajinnnnnn nya dia....

tgk tuh....anak sapa lah yang rajin tuuuuuu...hehehehehe... itu lah amir haziq... ceeeee... skang dah pandai.. kalau org cakap... nak kene tulis nama ker hapa ke... pasal nama dia.. 'tulis amir haziq' ..hahahaha...
ini adalah kesah benar ye... bukan dia berlakon...alkesah... kan raya haji tuh tak sempat nak kemas umah before... on the raya haji tuh jugak.. adik aku sorang tuh.. dok kuarkan vacuum bagai... sekerat jalan.. berenti..dok borak bagai... emmm dah maklang nya stop keje... haziq lah sambung....

hah tgk tuh.... whoopssss.... terhambik gambar vonnn haziq plak...hehehehe...beriya korang dia mem vacuum kan umah.... dan dia adalah pantang kalau tgk org kemas2 umah nih... suh vacuum...hahahaha...
memang gigih lah haziq kalau buat keje...hehehehe....
ada sesapa nak book buat menantu tak...??? hahahaha... marah plak umi dia kang.... dok iklan anak dia nih....heheheh




Comments

Dy said…
Huhuhu kalau Haziq jumpa hafiy mau hafiy cabut lari ..takut kene hempap....
adenium said…
dy - nih speses baik... tak hempap hempap tau...heheheh.. kadang2 penakut gak nih..hehehe
cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

esok sy ke mv.
jumpa disana boleh?
petang-petang ..
hi tea ke.
if nk dinner pun is ok.
^________^
Anonymous said…
gudboi nye baby umi...
adenium said…
cik syahira - ok... nnt roger2 kay.. :-)
adenium said…
anonymous - iyo lah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam